De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op maandag 25 september 2017 om 07.06 uur

Eerst nevel of mist. In de loop van de dag af en toe zon

De dag start op veel plaatsen met nevel, mist(banken) of lage bewolking. Later is er af en toe zon en kan er in het noordoosten een lichte bui voorkomen. De maximumtemperatuur varieert van 16C in het noordwesten tot lokaal 19C in het zuiden. De oostelijke wind is zwak tot matig, in de avond wordt de wind noordoostelijk. Komende nacht ontstaat er opnieuw nevel of mist. Vooral in het (noord)oosten kan er lichte regen vallen. Het koelt af naar circa 10C. De oost- tot noordoostelijke wind is zwak. Dinsdag overdag is er een afwisseling van zon en wolken en zijn er enkele lichte buien mogelijk. Vlakbij de kust zijn er perioden met zon en is het overwegend droog. De maximumtemperatuur komt in het noorden uit rond 16C en in het zuiden rond 19C. De zwakke tot matige wind waait uit oost- tot noordoostelijke richting. (Bron: KNMI)Voorspelling voor de komende 5 dagen:
Geleidelijk overgang naar frisser en onbestendig weer met toenemende neerslagkansen en maximumtemperaturen in het weekeinde dalend naar ongeveer 16 graden

Langere termijn verwachting (6-9 dagen):
Grote kans (80%) op het aanhouden van een onbestendig weertype met maximumtemperaturen iets onder de langjaargemiddelde waarden.
Deze pagina is vandaag 19 keer bekeken. Copyright Weerstation-Houten.nl 2007-2017 Webmaster Rene Zwolsman
Pagina geladen in 0.002 seconden