De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op donderdag 18 januari 2018 om 17.42 uur

Wolkenvelden en (winterse) buien

Vanavond en vannacht zijn er wolkenvelden en komen er enkele (winterse) buien voor, mogelijk met onweer. Hierbij zou het dieper landinwaarts plaatselijk en kortstondig glad kunnen worden. De minimumtemperatuur varieert van 0C in het noordoosten tot 5C in het zuidwesten. De westelijke wind is overwegend matig, aan zee vrij krachtig tot krachtig. Morgen overdag is het wisselend bewolkt en trekken er enkele (winterse) buien, mogelijk met onweer, oostwaarts over het land. Later op de dag neemt daarbij de kans op plaatselijke gladheid weer toe. De maxima komen rond 5C uit. De west- tot zuidwestelijke wind is zwak tot matig, aan zee mogelijk vrij krachtig. (Bron: KNMI)Voorspelling voor de komende 5 dagen:
Tot en met zondag enkele winterse buien en 's nachts kans op nachtvorst. Vanaf maandag of dinsdag overgang naar een (zeer) zacht weertype met maximumtemperaturen die oplopen richting 10°C. Daarbij is het overwegend bewolkt en valt er weinig neerslag.

Langere termijn verwachting (6-9 dagen):
Eerst tijdelijk wisselvalliger, daarna is vrij rustig weer met maximumtemperaturen tussen 5 en 10°C en kleine neerslagkansen het meest waarschijnlijk. 's Nachts toenemende kans op nachtvorst.
Deze pagina is vandaag 63 keer bekeken. Copyright Weerstation-Houten.nl 2007-2018 Webmaster Rene Zwolsman
Pagina geladen in 0.002 seconden