De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op zaterdag 25 september 2021 om 19.25 uur

Geleidelijk opklaringen, morgen vooral in het zuidoosten een (onweers)bui

In het noorden en oosten is het nog overwegend bewolkt, maar van het zuiden uit klaart het op steeds meer plaatsen op. Vannacht zijn er naast opklaringen ook enkele wolkenvelden. Het wordt nevelig en plaatselijk kan een mistbank ontstaan. Het blijft vrijwel overal droog. De minima liggen rond 12C en de wind is zwak uit zuidoost tot oost. Morgen overdag zijn er zonnige perioden. In de middag en avond komen er in het zuidoosten en oosten enkele regen- of onweersbuien voor, elders is de kans op een bui klein. De maxima lopen uiteen van 21C vlak aan zee tot 25C in het oosten en zuidoosten. De wind is zuidelijk en zwak tot matig. (Bron: KNMI)Voorspelling voor de komende 5 dagen:
Op maandag af en toe regen, maar met ca. 20°C nog wel vrij warm. Vanaf dinsdag geleidelijk koeler en vanaf woensdag weer af en toe regen. Er worden geen waarschuwingen verwacht.

Langere termijn verwachting (6-9 dagen):
Licht wisselvallig weertype met af en toe regen, maar soms ook zon. De temperatuur ligt over het algemeen rond of iets boven het langjarig gemiddelde.
Deze pagina is vandaag 63 keer bekeken. Copyright Weerstation-Houten.nl 2007-2021 Webmaster Rene Zwolsman
Pagina geladen in 0.003 seconden