De Weersverwachting van het KNMI

Opgesteld op zaterdag 23 maart 2019 om 17.17 uur

Opklaringen, in het zuidoosten bewolkt. Vannacht vooral in het oosten mist

Vooral in het zuidoosten is er nog veel bewolking en kan het plaatselijk even (mot)regenen. Elders zijn er steeds meer opklaringen. Komende nacht is het in het zuiden bewolkt, mogelijk valt daar nog wat lichte regen. In het noorden trekken eveneens wolkenvelden over, maar blijft het droog. Met name in het midden en oosten komen opklaringen voor, waarin mistbanken ontstaan. De minimumtemperaturen lopen uiteen van -2C lokaal in het oosten tot 5C in het uiterste zuiden. Er staat een matige noordelijke wind, in het zuidoosten is de wind zwak. De wind neemt af naar zwak. Morgen overdag trekt de bewolking weg, lost de mist op en wordt het overal zonnig. Het blijft droog met een zwakke tot matige west- tot noordwestenwind. De middagtemperaturen lopen uiteen van 9C langs de noordkust tot 12C in het zuidoosten. (Bron: KNMI)Voorspelling voor de komende 5 dagen:
Maandag vrij veel wind en kans op wat regen of een bui, verder vrijwel droog. De maximumtemperaturen liggen rond de 9°C, later in de week oplopend naar zo'n 13°C

Langere termijn verwachting (6-9 dagen):
Ongeveer 50% kans op het aanhouden van het overwegend droge weertype. Er is ook ongeveer 50% kans op een overgang naar een wisselvallig en koel weertype.
Deze pagina is vandaag 63 keer bekeken. Copyright Weerstation-Houten.nl 2007-2019 Webmaster Rene Zwolsman
Pagina geladen in 0.001 seconden